• Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett egyéni vásárlóink részére!
  • 1 munkanapos házhoz szállítás! Készleten lévő termékekre.
Plébániák Viszonteladók

Advent

Az advent szó jelentése „eljövetel”. A latin „adventus Domini” kifejezésből származik, ami annyit tesz: „az Úr eljövetele”. A keresztény vallás szerint pontosan meghatározott napon kezdődik és négy hétig tart, magában foglalva négy vasárnapot. Szent András napjához (november 30.) legközelebbi vasárnapon veszi kezdetét és december 25-ig tart. Az adventi időszak pontosan december 24-én ér véget, napnyugta után. Az advent az Úr megérkezésére való felkészülés időszaka, amikor a hívők újra átélik az Isten eljövetele utáni vágyódást és a megtérést, amelyet ez az esemény előkészít. A katolikus egyházban advent liturgikus színe a lila, mely a bűnbánatot, a szent fegyelmet és összeszedettséget jelképezi. Advent harmadik vasárnapján, örömvasárnapon (gaudete vasárnap) az Úr eljövetelének közelségét ünneplik, e nap liturgikus színe a rózsaszín. A négy adventi gyertya színei ezért három lila és egy rózsaszín.

December 2. Advent 1. vasárnapja
December 9. Advent 2. vasárnapja
December 16. Advent 3. vasárnapja
December 23.  Advent 4. vasárnapja

Ajándék

Egyéni vásárlóink részére minden 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást adunk ajándékba! ( A kedvezmény kizárólag Magyarország területén érvényes!)

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdésével, készséggel állunk rendelkezésére a rendeles@kegytargy.hu email címen, +36 (70) 631 29 82-es telefonszámon, illetve weboldalunkon a kapcsolat fül alatt is fel veheti velünk a kapcsolatot.

1 munkanapos szállítás!

Minden munkanap 13:00 óráig beérkezett rendelés a következő munkanapon kiszállításra kerül! A szállítást az MPL vagy a GLS futárszolgálat végzi.