• Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett egyéni vásárlóink részére!
  • 1 munkanapos házhoz szállítás! Készleten lévő termékekre.
Plébániák Viszonteladók

December 26. Szent István vértanú ünnepe

Szent István (1 – 36. körül), az első keresztény vértanú, az első hét diakónus egyike.
Egyike volt a jeruzsálemi keresztény község első hét diakónusának, akiket a hívők Kr. u. 36-ban az apostolok segédeivé választottak. A jeruzsálemi görög nyelvű zsinagóga elöljárói a szanhedrin elé állították és amikor itt is nyíltan hirdette Jézus istenségét, a csőcselék megrohanta, kihurcolta a városból és agyonkövezte. A kapu, amelyen végső útjára indult, Jeruzsálemben ma is az István-kapu nevet viseli.

Ima: Kérünk Istenünk, hogy követhessük azt, akittisztelünk, és megtanuljuk ellenségeinket is szeretni, mert Szent istván diakónus vértanúságát ünnepeljük, aki gyilkosaiért is tudott imátkozni!

Ajándék

Egyéni vásárlóink részére minden 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást adunk ajándékba! ( A kedvezmény kizárólag Magyarország területén érvényes!)

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdésével, készséggel állunk rendelkezésére a rendeles@kegytargy.hu email címen, +36 (70) 631 29 82-es telefonszámon, illetve weboldalunkon a kapcsolat fül alatt is fel veheti velünk a kapcsolatot.

1 munkanapos szállítás!

Minden munkanap 13:00 óráig beérkezett rendelés a következő munkanapon kiszállításra kerül! A szállítást az MPL vagy a GLS futárszolgálat végzi.