• Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett egyéni vásárlóink részére!
  • 1 munkanapos házhoz szállítás! Készleten lévő termékekre.
Plébániák Viszonteladók

Szállítás külföldre

Kedves Vásárlóink! 

Rengeteg kérés, kérdés érkezett hozzánk külföldi szállítással kapcsolatban. 

Webáruházunk jelenleg még nincs felkészítve külföldi szállítási költség kiszámítására.

Ha Ön határon túlra szeretne rendelni csomagot, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 631 2982 telefonszámon nyitvatartási időben vagy az info@kegytargy.hu e-mail címen.

Kollégáink a megrendelni kívánt csomaghoz díjkalkulációt végeznek az ExpressOne vagy az MPL futárszolgálat meghatározott díjai alapján és az Önnek legkedvezőbb lehetőséget fogják ajánlani.

Kérem vegye figyelembe, hogy a külföldre történő szállítás díja akár jelentősen eltérhet a belföldi szállítási díjainktól. Az ExpressOne vagy az MPL futárszolgálatok szállítási díjai ország, terjedelem és súly alapján vannak meghatározva. A pontos díjról megrendelés esetén Ügyfélszolgálatunk fog tájékoztatást adni. 

Fizetési lehetőségek:

Egyéni vásárlók részére: kizárólag online bankkártyával (előzetes egyeztetés után)

Nagykereskedésünkben: előzetes megbeszélés alapján.

 

Szállítási idő Európán belül általában 4-7 munkanap.

 

 

 

Ajándék

Egyéni vásárlóink részére minden 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást adunk ajándékba! ( A kedvezmény kizárólag Magyarország területén érvényes!)

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdésével, készséggel állunk rendelkezésére a rendeles@kegytargy.hu email címen, +36 (70) 631 29 82-es telefonszámon, illetve weboldalunkon a kapcsolat fül alatt is fel veheti velünk a kapcsolatot.

1 munkanapos szállítás!

Minden munkanap 13:00 óráig beérkezett rendelés a következő munkanapon kiszállításra kerül! A szállítást az MPL vagy a GLS futárszolgálat végzi.