Rendelhető, nincs készleten.
Várható szállítás:

Szállítási díjak

Cikkszám: 2206
Vonalkód: 2206

Kiskereskedelmi ár:

1 350.- Ft
(Az ár az ÁFA-t tartalmazza)
Mennyiség megadása (db)

Az Úr Szent Testének és Vérének ünnepét követő nyolc nap a keresztények életében az ünneplésről szól. A zsebkönyvben a nyolcad minden napjára találhatsz néhány gondolatot, majd az Eucharisztiára vonatkozó hitigazságokról olvashatsz, és végül a szentségimádás menetének leírása következik a szentségi áldás liturgikus cselekményének rövid magyarázatával.

Célom, hogy egészségesen tápláld a lelked, mert így élvezheted igazán az életet. Ezért minden fejezet egy alma, mely segítheti napi imáidat.
Indíthatod napi elmélkedésedet a „kezdő imával”, utána olvasd el és forgasd magadban az adott naphoz tartozó „napi gondolatokat”, és a legfontosabb, hogy beszélgess Istennel, Máriával… Szólítsd meg Istent saját szavaiddal, mesélj neki az olvasottakról, vagy amiről jólesik. Végezetül elmondhatod a „záró imát”. Máriára és Józsefre mindig számíthatsz. Ők veled vannak az úton.
José Pedro Manglano atya 
 
Ajánljuk elsősorban az ifjúság számára – elsőáldozók, bérmálkozók – azonban korosztálytól függetlenül nagy lelki haszonnal forgathatják azok is, 
akik csöndes magánimaként szeretnének egy nyolcadot végezni. 

 


 

Kiadó: Mission is Possible Kft.

Oldalak száma: 44

Borító: puhafedeles

Méret (cm): 10x15 cm

ISBN: 978 615 5779 01 5

Kiadás éve: 2018

Nyelv: Magyar

Írta: José Pedro Manglano

Fordította: Hegedüs Anna

Kapcsolódó termékeink