Húsvéti gyertyák: személyes átvétel és szállítási információk

Kedves Vásárlóink!

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, Húsvéti gyertyákra, személyes átvételi és vásárlási lehetőséget biztosítunk üzletünkben az alábbi időpontokban: 
Április 6. (hétfő) 10:00-14:00 között,
Április 8. (szerda) 10:00-14:00 között. 


Javasoljuk a webáruházunkban kiválasztott gyertya megrendelését, személyes átvételre.

Üzletünkben az elérhető készlet alapján tudnak válogatni. 

Házhoz szállítás: 
Használja a HUSVET2020 kedvezménykódot és elengedjük Önnek a gyertya szállítási díját.

A kódot a kosár oldalon a "Kuponkód érvényesítése" mezőben kell megadni, majd az "Érvényesítés" gombra kattintva lép érvénybe rendelésén. A kedvezmény a véglegesítés oldalon lesz látható.
Húsvéti gyertyákat különleges odafigyeléssel csomagoljuk, méretéből adódóan terjedelmes, törékeny csomagként kerülnek feladásra, ezért szállítási felárat számolunk fel. A kedvezmény erre az árra nem vonatkozik. 

 

A kedvezmény csak a 60 cm-nél magasabb gyertyákra és olajgyertyákra vonatkozik.


Amennyiben április 8. (szerda) 13:00-ig rendel tőlünk Húsvéti gyertyát, még aznap átadjuk a futárszolgálat részére, 1 munkanapos szállítási határidővel. 

Húsvéti gyertya kínálatunkért kattintson ide!

(Nagykereskedelmi áraink megtekintéséhez regisztráció szükséges!)

Ajándék

Egyéni vásárlóink részére minden 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást adunk ajándékba! ( A kedvezmény kizárólag Magyarország területén érvényes!)

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdésével, készséggel állunk rendelkezésére a rendeles@kegytargy.hu email címen, +36 (70) 631 29 82-es telefonszámon, illetve weboldalunkon a kapcsolat fül alatt is fel veheti velünk a kapcsolatot.

1 munkanapos szállítás!

A szállítást az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat végzi. Minden 13:00 óráig beérkezett rendelés (munkanapokon) a következő munkanapon kiszállításra kerül!