• Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett egyéni vásárlóink részére!
  • 1 munkanapos házhoz szállítás! Készleten lévő termékekre.
Plébániák Viszonteladók

Plébániák

Főtisztelendő Úr! Tisztelt Ügyintéző! 

Üdözöljük Webáruházunkban!

Társaságunk az Egyház részére is biztosítja kedvezményes nagykereskedelmi árait.
A vásárlás regisztrációhoz kötött, a regisztráció nem automatikus, néhány órán belül (munkaidőben egy órán belül, éjszaka kicsit tovább tart) e-mailben jelezzük Önnek, ha aktiváltuk regisztrációját nagykereskedelmi felületünkhöz. Onnantól (bejelentkezés után) láthatja termékeinkhez tartozó kedvező nagykereskedelmi árainkat.

Nagykereskedésünkben a minimális vásárlás bruttó 5000 Ft + szállítási költség. Egyes termékekhez minimális vásárlási mennyiséget írunk elő (pl. 10 db). A termékek melletti egységárak 1 db termékre vonatkoznak.
Szállítási díjainkat nagykereskedelmi csomag esetében súly alapján határozzuk meg. 

Nagykereskedésünkben az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésére: bankkártyás fizetés, előreutalás, (átutalás), utánvét, és a személyes átvétel esetén készpénzes, bankkártyás, előreutalásos fizetés.

Regisztráció:

  

Látogasson el Nagykereskedésünkbe!
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 6.
Nyitvatartás: H-P 9-16 

Ajándék

Egyéni vásárlóink részére minden 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást adunk ajándékba! ( A kedvezmény kizárólag Magyarország területén érvényes!)

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdésével, készséggel állunk rendelkezésére a rendeles@kegytargy.hu email címen, +36 (70) 631 29 82-es telefonszámon, illetve weboldalunkon a kapcsolat fül alatt is fel veheti velünk a kapcsolatot.

1 munkanapos szállítás!

Minden munkanap 13:00 óráig beérkezett rendelés a következő munkanapon kiszállításra kerül! A szállítást az MPL vagy a GLS futárszolgálat végzi.