• Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett egyéni vásárlóink részére!
  • 1 munkanapos házhoz szállítás! Készleten lévő termékekre.
Plébániák Viszonteladók

Rólunk

Üdvözlöm honlapunkon!

Fehér László vagyok, a Fehér Kegytárgy Kft ügyvezető tulajdonosa.

 

E cég elődjét édesapám alapította a múlt század nyolcvanas éveinek közepén. Ebbe a "világba", amely a kegytárgyak készítését és forgalmazását jelenti mondhatni beleszülettem, hiszen apai ágon a dédszüleimtől kezdve családunk minden tagja foglalkozott, illetve, foglalkozik kegytárggyal. Jómagam a középiskolai évek után, 1995-től vagyok a cég alkalmazásában. 2004-től társtulajdonosként, (édesapám tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt) 2011-től tulajdonosként irányítom a vállalkozást.

Az általunk gyártott és forgalmazott tárgyaknak szakrális jelentésük lesz. Hogy mit jelent a hit személyes megélésében a tulajdonosának egy szent olvasó, feszület, szobor vagy imakönyv, arról nem akarok, mert nem tudok méltóképpen szólni, de szerencsésnek érzem magam, hogy olyan atmoszférában töltöm a mindennapjaimat, melyet ezek a tárgyak sugároznak.

Az ország minden pontján, többek között történelmi jelentőségű templomok, apátságok és bazilikák ellátásában veszünk részt, de épp oly lelkesedéssel szolgáljuk ki viszonteladóinkat és egyéni vevőinket is.

Üzletpolitikánk alapelve, hogy vevő csak elégedetten távozhat tőlünk. Ennek érdekében rugalmasan és segítőkészen állunk minden kérésükhöz, pontosan és türelmesen elégítjük ki igényeiket.

Nagykereskedésünk a Maglódi úton található. Itt négyen dolgozunk.

Süpeki Katinka az én jobb kezem és jobb felem, hiszen ő a társam a magánéletben is. Ő az üzlet vezetője, s mint ilyen, mindenben áll rendelkezésükre. Hívják bizalommal!

Szőcs Mihály 2000 óta dolgozik nálunk, széleskörű áruismeretével és odaadó szorgalmával eladóként várja Önöket.

Vella Márton, keresztfiam, 2018 óta dolgozik velünk.

Kérem, nézze meg állandóan frissülő árukínálatunkat!

Remélem, hogy hamarosan vevőink között üdvözölhetjük akár online, akár offline üzletünkben.

Ajándék

Egyéni vásárlóink részére minden 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást adunk ajándékba! ( A kedvezmény kizárólag Magyarország területén érvényes!)

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdésével, készséggel állunk rendelkezésére a rendeles@kegytargy.hu email címen, +36 (70) 631 29 82-es telefonszámon, illetve weboldalunkon a kapcsolat fül alatt is fel veheti velünk a kapcsolatot.

1 munkanapos szállítás!

Minden munkanap 13:00 óráig beérkezett rendelés a következő munkanapon kiszállításra kerül! A szállítást az MPL vagy a GLS futárszolgálat végzi.