Rózsafüzér imakönyv

Azonnal szállítható, üzletünkben készleten.
(13-óráig beérkezett rendelés következő munkanapi kiszállítással.)

Szállítási díjak

Cikkszám: 1907
Vonalkód: 008889

Harmadik, jelentősen bővített kiadás, több mint 120 féle rózsafüzérrel!

Tartalmazza a korábban kiadott "Új rózsafüzérek"-ben és "Rózsafüzér imakönyv" -ben található összes rózsafüzér leírást és imádásgokat, és további rózsafüzér leírással és imádságokkal gazdagodott!

Ez az imakönyv a rózsafüzérimádkozásának erejét mutatja be, párhuzamot vonva a rossz gondolkodásból táplálkozó francia forradalom és az abból épülő ateista társadalmak, illetve a jó gondolkodást kínáló rózsafüzér imádkozás és annak pozitív hatása között.
A jó elmélkedésen alapuló imádság országok, közösségek és egyének szintjén is csodálatos, pozitív változásokat hozott és hoz ma is igen sok esetben. Ezért a "hagyományos" rózsafüzéreken kívűl 20 féle egyéb "Üdvözlégy-alapú" rózsafüzér minden titkához kínálunk elmélkedés anyagot.
Könyvünk ismerteti az imádkozás és a rózsafüzér imádkozásának módját.
Sokakban felmerül a kérdés: Mi is a rózsafüzér imádság?
- Ha tömören akarjuk megfogalmazni, akkor azt mondhatjuk, hogy a Biblia szavainak (Miatyánk, Gábriel arkangyal köszöntése és Erzsébet köszöntése) ismételgetése közben elmélkedünk Jézus életéről ( a "titok" által).
Ez valóban az öreg nénik imádsága?...
Sokan gondolják, hogy a rózsafüzér imádkozás sok időt igényel. - Napi egy tized rózsafüzér napi öt perc.
A 60 féle rózsafüzért szerkezeti felépítés szerint három csoportra oszthattuk énekjavaslatokkal, több, mint 50 egyéb ima kíséretében.
Szívből ajánljuk ezt a könyvet azoknak, akik most kezdenek a rózsafüzér inánt érdeklődni, de azoknak is, akik rendszeres engesztelők. A rózsafüzérrel kapcsolatban ilyen átfogó könyv utoljára 1880-ban került kiadásra hazánkban.

 


 

Kiadó: Stella Maris Alapítvány

Oldalak száma: 364

Borító: Puhafedeles, ragasztókötött

Méret (cm): 14 x 20

ISBN: 963 217 511 5

Kiadás éve: 2019

Nyelv: Magyar

Szerkesztette: Jánossy Gábor

1 600.- Ft
(Az ár az ÁFA-t tartalmazza)
Mennyiség megadása (db)