Bérmálkozók Emlékkönyve

Azonnal szállítható, üzletünkben készleten.
(13-óráig beérkezett rendelés következő munkanapi kiszállítással.)

Szállítási díjak

Cikkszám: 1805
Vonalkód: 9786155147869

 

Kedves bérmálkozó Testvérem!

Egy „fotóalbumot” tartasz a kezedben, amely a bérmálkozásod szívedben lezajlott eseményeit örökítette meg. A bérmálkozásod után talán véget ért a szervezett, „iskolás” hittan az életedben, talán nem lesz olyan és annyi külső elvárás a vallásod gyakorlásával, mint a felkészülés folyamán, talán kevésbé lesz már fontos a hit és annak dolgai...

És akkor kezedbe veszed ezt a könyvet, amely rólad és arról sz Istenről szól, aki betöltött téged önmagával, aki téged soha el nem hagyó szeretetet ígért neked a bérmálásodkor, hiszen ez az ünnep a Bibliában a szövetségkötés ünnepe.

„Kivé tett téged ez a szeretet a szertartás során? Mivel, mikkel lettél gazdagabb? Kik állnak láthatatlanul melletted, hogy segítség lépteit?” – e kérdésekre adható sok-sok válasz most már nemcsak tananyag, ez már életed része, és ez a kis összeállítás segít neked alkalmaznod e valóságot a mindennapjaidban.

Azt mondják, a bérmálás után a hited megélése, a templomba járás, a gyónás, meg a többi „vallásosság” már teljesen a te döntésed lesz. Ezek jelennek lesznek az életedben, ha akarod, ha pedig nem, akkor nem. Isten viszont mindig szeretni fog, és tenni fog érted, és persze türelemmel kivárja, hogy légy az, akivé a bérmálásban tett téged: Fiának, Jézusnak bátor és szabad követője.

Már megbérmált, sokat tapasztalt, és hitüket nem szégyenlő testvéreid állították össze neked ezt a kiadványt. Egyházunk tagja vagy, és most már jobban, mint bármikor – köszöntünk közöttünk, számíts ránk, menjünk együtt a te Teljességed felé is!

(Kajtár Edvárd atya)

 


 

Kiadó: Jel Kiadó

Oldalak száma: 90

Borító: Keménytáblás, cérnafűzött

Méret (cm): 14,5 x 20,5

ISBN: 978 615 514 78 6 9

Nyelv: Magyar

Kiadás éve: 2018

Összeállította és illusztrálta: Patyi Beáta

 

2 900.- Ft
(Az ár az ÁFA-t tartalmazza)
Mennyiség megadása (db)