Képes Biblia

Azonnal szállítható, üzletünkben készleten.
(13-óráig beérkezett rendelés következő munkanapi kiszállítással.)

Szállítási díjak

Cikkszám: 2022
Vonalkód: 9789634583783

Kiskereskedelmi ár:

10 600.- Ft
(Az ár az ÁFA-t tartalmazza)
Mennyiség megadása (db):

Szemelvényes szentírási szövegek fiataloknak

A Biblia a keresztények szent könyve. A "biblia" görög eredetű szó, jelentése "könyvek". A szentírás ugyanis több különböző könyvből áll. Írói csaknem ezer éven át írták a legkülönbözőbb helyeken. Munkájukban Isten irányította és ihlette őket. Az ószövetségi könyveket eredetileg héber nyelven írták, míg az újszövetségi könyvek java részét görögül.
A Biblia elbeszéli, a világ teremtésétől kezdve, az emberek történetét és sorsát. A történelem a Biblia leírásában Isten terve szerint alakul. Ebben a tervben találja meg az egyén önmaga helyét és egyben létének értelmét.
A keresztények szemszögéből nézve a Biblia két részre oszlik: Ószövetségre és Újszövetségre. Egyik sem teljes a másik nélkül: egymást kiegészítik.
A szemelvényekben közölt szentírási szövegek megfelelnek annak a követelménynek, amelyet a különböző egyházakhoz tartozó amerikai papok célszerűen fogadtak el a Képes Biblia első kiadása alkalmával.
A Képes Biblia a teljes Szentírás elolvasására kívánja ösztönözni a fiatalokat és általában az olvasókat, hiszen a Szentírás képezi napjainkban is, a jövőben is, a keresztény hit és erkölcs alapjait.

 


 

Kiadó: Agapé. Ferences Nyomda és Könyvkiadó Kft.

Oldalak száma: 520

Borító: Keménytáblás, aranyozott műbőr kötés

Méret (cm): 19 x 26

ISBN: 978-963-458-378-3

Kiadás éve: 2022

Nyelv: Magyar

 

Kapcsolódó termékeink